tirsdag den 13. marts 2012mmm, det har været en dejlig weekend, med kage, kage, kage, ikea, og søde veninder.
xoxo
Hvordan har jeres weekend været?

5 kommentarer:

 1. Lyder som en rigtig hyggelig weekend(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Fin blog du har her!
  Og mange tak for kommentaren på vores blog.
  er nu fast læser og følger dig på bloglovin.
  Knus Anna / http://twisttherhythm.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hader virkelig folk der laver billeder af kager.. Jeg bliver så skide sulten! :(
  ____
  Like mig på facebook, og følg + kommenter min blog,
  det ville gøre mig super glad! :-)
  www.Justaboy.dk
  www.Facebook.com/Justaboyblog

  SvarSlet
 4. Hej.

  Jeg sender denne besked til dig, kun fordi jeg håber på du har hjertet på det rette sted. Det kan virke som et opmærksomheds forsøg, men du må tage det som du nu har lyst.

  Vil du ikke støtte en psykisk syg dreng, der lider af nogle voldsomme psykiske sygdomme, og mit liv er fuldstendig gået i stå - jeg laver ingenting, og har ligget i min seng de sidste 2 år. Min sag bliver også snart vist i Tv2.

  Jeg prøver at samle en "hær" af folk som står bag mig, for at fortælle Handikap Centeret for Børn & Unge (Århus Psykiatrisk Hospital, Amb.) at deres behandling ikke er acceptabelt. Alene kan jeg ingenting, men sammen med dig, og forhåbenlig en masse andre - kan vi udrette mirakler, og få presset på til at få den hjælp jeg har brug for.

  Jeg håber du vil være en del af min hær, ved at checke min "dagbog" - hvor hele min historie også står. Jeg håber også du vil være åbenhjertig og enten dele min historier med andre, skrive en blog om det, eller dele den på facebook. Du må selvfølgelig også gerne være ligeglad, men hvis du gør det, viser det virkelig du har hjetet med dig, så hvis jeg en dag bliver millionær, skulle du fandme få en sjat penge til noget tøj!

  Kys & Kram,
  Jonas
  www.Justaboy.dk

  SvarSlet
 5. Hej, helt vildt fed blog :) Tænkte om du ikke vil følges via bloglovin'? Hvis det er et ja, så læg en kommentar på min blog, når du har trykket follow hos mig og så gør jeg det samme hos dig :) DU SKAL VIRKELIG VÆRE STOLT AF DIN BLOG!

  Hugs,
  Patrick Pankalla
  http://patrickpankalla.dk/

  SvarSlet

TANKER